(Catalunya) Convocatòria concessió d’estades de formació de tipus B per al professorat d’FP per al curs 2012-2013

, por  Cuadernalia 45

(Catalunya) Convocatòria concessió d’estades de formació de tipus B per al professorat d’FP per al curs 2012-2013


RESOLUCIÓ ENS/2676/2012, de 20 de novembre, de convocatòria de concurs públic per a la concessió d’estades de formació de tipus B al professorat de formació professional dels centres educatius sostinguts amb fons públics en empreses i institucions per al curs 2012-2013.

Per tal d’aconseguir que els ensenyaments que rep l’alumnat de formació professional inicial, ensenyaments artístics i ensenyaments esportius, millorin en qualitat i el capacitin per a accedir a un món laboral cada cop més exigent, especilitzat i complex, és important que el professorat estigui en contacte amb el món de l’empresa. Amb la finalitat d’acostar el professorat als processos productius, les tecnologies actuals i la prestació de serveis, el Departament d’Ensenyament organitza les estades del professorat a les empreses i institucions, modalitat del pla de formació.

Les estades representen una oportunitat única perquè el professorat estigui en contacte amb empreses del sector productiu relacionat amb els ensenyaments que imparteix; les estades són una forma important de reciclatge que significa per als docents l’adquisició de nous coneixements que podran transmetre a l’alumnat.

- Informació general.